fredag 25 september 2009

John Cleese och Elgiganten!

Den store humorgiganten med en meritlista som inkluderar Monty Phyton och Pang i Bygget har börjat göra reklam för Elgiganten. Är det verkligen så illa som han själv säger i reklamen...att han är tvungen på grund av en dyr skilsmässa från sin förra fru. Tragiskt!

Då är det roligare att se vad de andra medlemmarna i Monty Phyton gör idag.

Michael Palins reseberättelser tycker jag om att se. Till exempel ”Stilla Havet runt” som visas nu på Kanal 9 på söndagar.

Terry Gilliam är idag en framgångsrik regissör och har bland annat regisserat filmerna: Fisher King (med Jeff Bridges och Robin Williams) och De 12 apornas armé (med Bruce Willis och Brad Pitt)som jag älskar.

Terry Jones är idag också en regissör men låter väl inte tala om sig så mycket som sin namne. Det som skrivits på sistone om Terry Jones i svensk media är att han är gift med en 41år yngre svenska! Vet de fan om han inte är lika tragisk som John Cleese i alla fall.

Graham Chapman har avlidit och kommer inte bli tragisk.

Eric Idle brukar vara röst i tecknade filmer. Han har varit röst i Shrek den tredje, South Park och i Simpsons. Han är väl den som komponerat de roliga sångerna i alla Monty Phytons filmer. Vem kan låta bli att sjunga ”Always Look on the Bright Side of Life..” Tror inte han är tragisk idag?

0 kommentarer: