måndag 28 september 2009

Den doftande trädgården del 3

I Den doftande trädgården finns elva positioner som hjälpmedel för att förbättra den sexuella njutningen för par. Beakta att detta är skrivet på 1500-talet av Sheikh Nefzawi, som antagligen hade stor erfarenhet i ämnet. Här kommer några exempel:

Första positionen – detta är en variant av missionären där mannen ligger ovanpå och kvinnan ligger under i ett läge med låren vinkelrätt mot den yta hon ligger på och böjer knäna i en vinkel. I detta läge stödjer sig mannen på armarna och kontrollerar sina rörelser med fötterna. Denna position beskrivs som idealisk för mannen med längre penis, eftersom det ger honom mer kontroll över inträngningsdjupet, så att han inte skadar sin partner.

Andra positionen – i detta läge höjer kvinnan sina ben över huvudet, mannen tar tag i hennes vader och drar hennes nedre kropp bort från marken så att endast axelblad och huvud fortfarande ligger mot underlaget. Från den positionen knäböjer mannen och går in i henne, lutande sig fram mellan hennes ben. Denna position beskrivs som idealisk för mannen med kortare penis, eftersom det möjliggör en nära integration av könsorganen.

Tredje positionen – detta läge ger en maximal djup penetration, så den här positionen rekommenderas inte förrän kvinnan är fullständigt upphetsad. Mannen i en standard position i knäböjande ställning. Kvinnan ligger ner på rygg. Ta sedan ett ben och lyft upp det så att det vilar på din motsatta axel. Det andra benet bör inte hissas upp för att vila på axeln utan kan ligga kvar mot mannens sida.

Fjärde positionen – i en unik position tar man sin partners ben placerar en på varje sida av sitt huvud och lyfter upp henne från underlaget för att satsa på en mer njutbar vinkel på penetration. Det rekommenderas att detta sker från en knäböjande ställning, sittande på hälarna.

Femte positionen – en enkel, men effektiv tvärliggande teknik där parterna möter varandra liggande på sida mot varandra och kvinnan höjer sitt översta ben i syfte att säkerställa djup penetration.

Sjätte positionen – den klassiska bakifrån positionen där mannen knäböjer upprätt och kvinnan använder sina underarmar och knän för att presentera sig för sin partner. I det läget är det lätt att smeka hennes rygg, massera hennes bröst, eller stimulera klitoris, vilket gör det så erotiskt.


Få se nu om jag fattat detta rätt. Första positionen verkar passa bra för El Naasse och El Makãour. Tredje positionen kanske passar för El Hammache och El Harr.

Fotograf: jesuino

0 kommentarer: