söndag 13 mars 2011

Vill man verkligen veta

hur folk hittade till bloggen? När jag bloggade på Metrobloggen hade jag inte en aning om hur folk hittat till min blogg...om de inte talade om det. Nu på Blogger kan jag få allehanda statistik. Frågan är om jag verkligen ville veta det.

14 kommentarer:

Znogge sa...

Nja... Det man inte vet har man inte ont av ;-)

Krönikören sa...

Äh? Njä... Har någon sökt med de orden (nu har du ny kommmentarsfunktion! Men jag ser inte din text längre?) och hamnat hos dig? I så fall är det kanske onödig info.

Sv: I Finland är det inte så vanligt med jordbävningar.

Diana sa...

Alltså, jag fattar inte... måste titta på fel ställe. Men det enda jag kan hitta är att folk sökt på Decdia, har tom provat att googla andra saker som leder till min blogg men det kommer inte upp. Exakt var hittar du sökorden?

Hörni sa...

Hahaha, nej det kanske man inte vill. Fast det är lite kul också.

Skatan sa...

Nja ... kanske inte på de här sökningarna ... men det är kul ändå. (Fast någon gång måste du tagit ordet i din mun ... i din blogg menar jag :-) ... förstås.

Varje dag ... och då menar jag verkligen VARJE ... söker man på Lars Lerin och kommer till min blogg. Och det är inte många inlägg som berört honom och inget "eget" inlägg har han fått.

Men det förpliktar så förr eller senare får jag väl skriva en betraktelse över Lars Lerin :-)

Kram!

Anonym sa...

Hahaha! Jag tycker att det är jättekul med den statistiken. Jag inser (med en viss glädje) att jag gör många människor besvikna :-D

ansepanse sa...

vilka ord!!
kramar

Blogg i norr sa...

Hej Britt!

Jag vill tipsa dig om att vi har startat en portal över bloggar i Norrbotten på Facebook.com. Sidan heter Blogg i Norr och är till för alla som gillar bloggar från Norrbotten. Där kan du som bloggar bli upptäckt av nya läsare eller du som läser bloggar, hitta en ny favorit runt om i Norrbotten.

Så Gilla sidan, registrera din blogg i vår portal och tipsa dina läsare och vänner.
Välkommen till Blogg i Norr: http://www.facebook.com/blogginorr

Med vänlig hälsning
Sara Stenberg
Blogg i Norr

Britt sa...

Diana: Det finns en flik med statistik och under den kan man få veta allehanda saker som när folk varit in, hur de hittade till bloggen och från vilket land de kommer. Däremot ser jag inte vem och vilken IP-adress.

Diana sa...

Sv: Gun säger att jag kollar på rätt ställe, får muta någon att googla på något roligt så att jag kan se att det fungerar.

Pia sa...

Hahahaha.. nja det är ju tveksamt om man vill veta.. :o)

Herta sa...

Jag skulle vilja veta men hur gör man?

Bara Jag sa...

Ha ha, just det kanske du hellre velat vara ovetande om....

Ellis sa...

HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA!!!