lördag 26 mars 2011

Lördag med skönhet, kultur och sport

Idag har jag varit och klippt håret. Jag blev väldigt nöjd både med den proffsiga klippningen och den trevliga pratstunden med frisören. Det var första gången jag klippte mig på Lilla Salongen. Dit kan jag tänka mig att gå fler gånger.Efter jag klippt mig gick jag till Smedjan och lyssnade på Movits! som hade en livespelning och skivsignering inne på köpcentrumet, innan de åker på USA turné. De här Luleåpojkarna är så otroligt duktiga med sin äppelknyckarjazz. De kan ses nu på Gokväll i SVT1. Grabbarna lovade att videoblogga från sin USA-turné. Följ dem på deras hemsida.

Jag har nyligen slutat se på semifinalmatchen mellan Skellefteå och Luleå. Återigen blev det spel i förlängning...men denna gång vann Skellefteå efter det varit oerhört stökigt i målgården. Snudd på att det målet inte var godkänt...tycker jag. Nu står det 2-1 i matcher till Luleå inför morgondagens match. Heeeeja Luuuule!
Bild från expressen.se


8 kommentarer:

Pia sa...

Hahaha, precis när jag läser ditt inlägg så ser jag grabbarna på tv, Movits!!
Vilka härliga bilder från det frusna vattnet!! :o)

Svorskan sa...

Du är jättefin! Och sexig!
Sv: Jag vet inte.. Det finns säkert det mesta på latin. Hahaha, jag använde Google översättning och din mening blev så här:

Volo esse fugit aliquando alteri alas.

Du får ha en lång tavla.

ansepanse sa...

vad fint det blev :) Heja Lule
Sv: jo, den mäter blodsockret och gör en dygnskurva så att vi sedan kan se hur blodsockret legat hela tiden, men jag måste sticka mig lite i fingret ändå för att se att allt fungerar som det ska
kramar

Diana sa...

Snygg frissa, måste vara härligt lättskött!

Stattinskan sa...

Gud vad bra du passar i riktigt kort hår!!!
Gomorron

Anonym sa...

Så snyggt det blev!

Heeeejjjja Skellefteeee!!!
:-)

Znogge sa...

Det blev verkligen bra! Grattis

Ellis sa...

FRÅGAN är ju om du hittar tillbaka till salongen nästa gång? ;)