söndag 2 januari 2011

Värsta / bästa förstadejtstoryn någonsin?

Den här storyn ska ha berättats av en kvinna i publiken på The Tonight Show med Jay Leno för ett antal år sedan.

Jay Leno frågade publiken om deras värsta första dejt, för att hitta den mest pinsamma första dejten som en kvinna någonsin haft. Vinnaren beskrev sin värsta första dejt. Det fanns absolut ingen tvekan om varför hennes berättelse tog priset!

Hon sa att det var midvintern .... Det snöade och var ganska kallt ... och killen hade tagit henne på skidåkning i bergen utanför Salt Lake City, Utah.

Det var en dagtur (ingen övernattning). De var främlingar, trots allt, och hade aldrig träffats förut. Den utflykten var kul, men ganska händelselös tills de var på väg hem sent på eftermiddagen.

De körde tillbaka ner för berget, när hon så småningom började inse att hon inte borde ha druckit den där lilla extra latten. De var ungefär en timme bort från en toalett och mitt i ingenstans! Hennes dejt föreslog att hon skulle försöka att hålla sig, och det gjorde hon för ett tag. Tyvärr, på grund av den tunga snön gick det långsamt, och det kom till en punkt där hon sa att han måste stanna och låta henne gå vid sidan av vägen, annars skulle det bli blött i framsätet på hans bil.

De stannade och hon kröp snabbt ut ur bilen, slet ner byxorna och började. I den djupa snön hade hon inte bra fotfäste, så hon lät rumpan vila mot den bakre stänkskärmen för att stabilisera sig själv. Hennes dejt stod på sidan av bilen och tittade efter andra bilar och var faktiskt en riktig gentleman och avstod från tjuvkika. Allt hon kunde tänka på var den lättnad hon kände trots den ganska pinsamma situationen.

När hon var färdig blev hon snart medveten om en annan känsla . När hon böjde sig för att dra upp sina byxor, upptäckte den unga damen att hennes skinkor limmats ordentligt  mot bilens stänkskärm. Tankar på tungor som fryst fast på stolpar kom genast i hennes hjärna när hon försökte frigöra sina skinkor från de iskalla metallen. Det blev snabbt uppenbart att hon hade en helt nytt problem, på grund av den extrema kylan.

Förfärad över sin belägenhet och ändå medveten om humorn för tillfället, svarade hon honom när han oroligt undrade "vad tar så lång tid" med ett svar som faktiskt var sant ”att hon frusit rumpan av sig” och var i behov av lite hjälp!

Han kom runt bilen och hon försökte skyla sig med sin tröja och sedan, när hon tittade bedjande in i hans ögon, brast han i skratt. Även hon fnittrade och när de äntligen lyckats få överblick över situationen insåg de hennes dilemma. Självklart, hur hysterisk än situationen var, insåg de att de stod inför ett verkligt problem.

Båda var överens om att det skulle ta något varmt för att befria hennes kyliga skinkor ur greppet från den iskalla metallen! När de tänkte efter på vad som hade fått henne i den här prekära situationen i första hand, så insåg båda snabbt att det bara fanns ett sätt att få henne fri. Så, när hon tittade åt ett annat håll, drog hennes dejt ner sina byxor och kissade lös hennes rumpa från stänkskärmen.

Eftersom publiken skrek av skratt, tog hon The Tonight Show priset överlägset. Jay Leno's kommentar .... "Det ger en helt ny innebörd till att vara pissed-off"

Och hur blev det efter den första dejten? Han blev hennes make och satt bredvid henne på The Tonight Show.

0 kommentarer: