torsdag 9 februari 2012

Vad blev det för mat?


Ja vad blev det månne för mat av den något överkokta potatisen då kan man fråga sig. Åkte den i soptunnan?

Nej, efter att ha sett Per Morberg laga mat på sitt något okonventionella sätt, i programmet Vad blir det för mat?, tänkte jag att allt går nog att räddas på något sätt. Jag skar helt enkelt bort den brända delen av potatisen, som förövrigt var färdigkokt, och gjorde den maträtt jag hade tänkt att göra från början – varm potatis- och kasslersallad. Den var oerhört god och inget av den brända smaken anades. Däremot luktade mitt kök allt annat än gott.

Jag balanserar alltid på gränsen till katastrof...men jag har hittills alltid hamnat på rätt sida. Peppar, peppar.....!

I receptet ska det vara morötter och purjolök...det blev vitlök istället...men annars följde jag receptet.

10 kommentarer:

Thakock sa...

Haha vilken tur det gick och rädda ;)

ansepanse sa...

:) så det var du som kokade potatisen torr
tur att de kunde användas till mat i allafall
kramar

Lisbeth sa...

Bra jobbat man ska tänka att inget är omöjligt. Då kommer man långt här i världen.
Sköt om dig

Znogge sa...

Smart! Måste erkänna att jag hade kastat potatisen direkt!

Ama de casa sa...

Var inte potatisen lite hård? Ja, den såg ju inte färdigkokt ut... ;-)

Anonym sa...

Fortsätt att hålla dig på rätt sida om katastroferna!

Villa Frejas bokblogg sa...

Det kallar jag "att trolla i köket", duktig räddning.

Skatan sa...

Låter mycket läckert ... en så´n potatis hade nog jag inte kunnat göra så mycket åt :-)

Kram!

Skatan sa...

Yipppiiii ... nu gick det att kommentera hos dig! ...

Kram!

PS ... har alltså försökt tidigare och inte lyckats ... därför detta glädjetjut. DS

Stattinskan sa...

Såg jättegott ut, även om jag blev lite osäker när jag såg bilden i ditt förra inlägg ;-D