Ja vad blev det månne för mat av den något överkokta
potatisen då kan man fråga sig. Åkte den i soptunnan?
Nej, efter att ha sett Per Morberg laga mat på sitt
något okonventionella sätt, i programmet Vad blir det för mat?,
tänkte jag att allt går nog att räddas på något sätt. Jag skar
helt enkelt bort den brända delen av potatisen, som förövrigt var
färdigkokt, och gjorde den maträtt jag hade tänkt att göra från
början – varm potatis- och kasslersallad. Den var oerhört god och
inget av den brända smaken anades. Däremot luktade mitt kök allt
annat än gott.
Jag balanserar alltid på gränsen till katastrof...men
jag har hittills alltid hamnat på rätt sida. Peppar, peppar.....!
I receptet ska det vara morötter och purjolök...det blev vitlök istället...men annars följde jag receptet.
10 kommentarer:
Haha vilken tur det gick och rädda ;)
:) så det var du som kokade potatisen torr
tur att de kunde användas till mat i allafall
kramar
Bra jobbat man ska tänka att inget är omöjligt. Då kommer man långt här i världen.
Sköt om dig
Smart! Måste erkänna att jag hade kastat potatisen direkt!
Var inte potatisen lite hård? Ja, den såg ju inte färdigkokt ut... ;-)
Fortsätt att hålla dig på rätt sida om katastroferna!
Det kallar jag "att trolla i köket", duktig räddning.
Låter mycket läckert ... en så´n potatis hade nog jag inte kunnat göra så mycket åt :-)
Kram!
Yipppiiii ... nu gick det att kommentera hos dig! ...
Kram!
PS ... har alltså försökt tidigare och inte lyckats ... därför detta glädjetjut. DS
Såg jättegott ut, även om jag blev lite osäker när jag såg bilden i ditt förra inlägg ;-D
Skicka en kommentar