måndag 13 februari 2012

Bumerang


Ja så är jag då förkyld igen. Som en bumerang kom den tillbaka igen efter några dagar på jobbet. Den kanske är australiensisk med tanke på bumerangeffekten? Hong Kong och Asiaten har man ju hört talas om...

Jag är lite halvtrött på den här förkylningen som liksom inte vill ge sig iväg från mig. Det visar sig genom att jag fått påse under ena ögat. Påsar under ögonen har man ju hört talas om...men under ett öga?

Har hört att man ska använda hemorrojdsalva till påsarna...så gör visst toppmodellerna! Som om de skulle ha några påsar under ögonen i 12 års ålder....för inte är de väl äldre än så idag?

Som ni ser har jag helt blonda ögonfransar och bryn...eller ni ser dem inte alls. Jag är helt blond förutom på huvudet där naturen fick för sig att jag skulle ha brunt hår för 4 år sedan...innan det var det blont! Så jag kan välja att bleka håret så det passar bryn och fransar eller färga bryn och fransar så det passar håret...eller som nu skita i allt. 
Jag försökte fotografera mig i tisdags då vi var ut och åt med jobbet för att fira att chefen fyller 60 år. Det är svårt att få till en bild vid spegeln. Där ser ni det naturligt bruna håret. 

Edit: Tittade på bilden här ovan och tyckte påsarna såg stora ut...och kollade då på en bild från september. Till min fasa ser jag att jag nog varit halvtrött länge...


8 kommentarer:

Znogge sa...

Men det var väl inte snällt av förkylningen. Krya på dig!

Pia sa...

Imponerad av dina egopics... Själv kan jag inte ta foton på mig själv.. Ser ännu mindre "inte klok ut" då! Hahahaha...

Hoppas påsarna drar ihop sig nu när du måste kisa mot solljuset! :)
Kram!!!

Hörni sa...

Det är massor med barn och vuxna på jobbet som får om den hela tiden och det blir lunginflammation, bihåleinflammation, öroninflammation och halsfluss av den. Jag har klarat mig hittills, har bara känt mig lite halvrisig ibland, peppar peppar.
Krya på dig!

Ama de casa sa...

Krya på dig och ha en riktigt hjärtlig dag :-)
<3

Roggan sa...

Hej. Jag heter Roger. Ama tipsade mig om att du hade haft frusen axel (Frozen Shoulder). Har du något bra tips för och lindra det onda.

Tiny sa...

Ja, vem orkar sminka och ha sej! Enda gången är när jag ska på någon slags galej, annars är man hopplöst grå.

Stattinskan sa...

Miljövänligt är det i alla fall - och dessutom sparar du in två kronor när du handlar på ICA om du har egna påsar med dig ;-)
Hemmorojdsalva har jag också hört talas om men aldrig vågat använda ... ska vi göra ett test?
Hoppas den australiensiska försvinner precis som den där förkylningspåsen!

Krönikören sa...

Va? Hemorojdsalva under ögonen? Det låter lite läskigt, men du kanske vågar prova som bara har en påse. Själv har jag två. Färgglada.