tisdag 14 februari 2012

Kan du något om hockey då...?


Näe, inte mycket. För mig är det underhållning som vilken annan underhållning. Jag läser vad tidningarna skriver och vad folk på hockeybloggar skriver för att hänga med lite...men främst så njuter jag av spänningen under en match. Det samma gäller skidor, skidskytte, alpint och friidrott. Jag vet lite om utövarna och lite om idrotten. Utövar ej själv.

Det är samma sak med musik. Jag vet inte mycket om musik men jag njuter av att lyssna på den och har en bred och förlåtande smak vad gäller sång och musik. Utövar ej själv.

Film, teater och TV roar mig också trots att jag inte kan så mycket om det heller. Jag roas av det jag ser och läser recensioner för att se vad se vad ”proffsen” tyckte att de såg. Här är också min smak bred och förlåtande.

Mode, heminredning och make-up följer samma linje – jag läser och har koll....men utövar inte.

 Meijer har gjort första målet mot Brynäs i första perioden. En bra dag på jobbet! (Bilden är pixlad...ni har inte fel på synen och jag är inte SÅ darrhänt)

7 kommentarer:

Diana sa...

Jag tycker det tyder på ett rätt stort intresse om man till och med läser hockeybloggar...

Britt sa...

Diana: Jag läser även om andra sporter, om musik, om teater, TV och film både i tidningar och på bloggar och forum. Jag läser om mycket annat också som teknik, kändisar, mode, heminredning, mat och bakning, motor, fiske och jakt och allt annat jag tycker jag bör veta något om.

Znogge sa...

Jag vet verkligen inte mycket däremot tittade jag mycket på hockey förr. Nu blir det inte så ofta...

Hörni sa...

Ja, men så är det väl för de flesta, i alla fall även för mig. Man kan tycka det är kul att kolla även om man inte är jättekunnig inom området.

Sv: Visst är det svårt att hitta på. Våra barn är 1-2 år och vi gjorde hjärttryck med en toarulle (som vi vek ner längs ena långsidan så det blev som ett lite runt hjärta på kortsidorna, doppade ena kortsidan i färg och tryckte på papper). Det blev riktigt fint. Sen hade vi gosedjursfest med egna gosedjur, sjöng nallesången, åt kaka med strösselhjärtan och gick på kärlekskonsert hos de äldre barnen. Riktigt kul dag var det.:)

Villa Frejas bokblogg sa...

Jag är precis lika dan. Ibland känner jag mig hopplöst ute och i helt fel kultur när jag ingenting kan. Men jag njuter ändå av musiken eller sporten eller vad det nu kan vara.

Ama de casa sa...

Man kan ju inte vara 100 procent engagerad i allt. Men man måste ju inte ogilla det för den sakens skull :-)

ansepanse sa...

visst kan man ha nöje av sådant som man inte är helt insatt i också :) jag är precis likadan jag :)
kramar ♥