Kyckling i apelsin och kardemummasås 
 
 1 kycklingfilé 
 olja 
 salt, peppar 
 Sås: 
 1 dl vatten 
 1 vitlöksklyfta 
 grädde eller I Mat (havregrädde) 
 2 msk koncentrerad juice 
 1 höns- eller grönsaksbuljongtärning 
 kardemumma 
 
 Till: ris blandat med ruccola och saltade jordnötter 
 
 Stek den skivade kycklingfilén i olja, salta peppra ta ur pannan. Häll i vatten, koka upp, vispa ur och häll över i gryta, häll i grädde, juice, buljongtärning,  sätt i den hackade vitlöken och kardemumma, koka ihop, sätt i kycklingfilén, koka 15-20 minuter. 
 
 Koka ris, blanda med ruccola och salta jordnötter.
lördag 6 februari 2010
Dagens middag
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
0 kommentarer:
Skicka en kommentar