måndag 27 juni 2011

Tänkte faktiskt flyga

ner till Stockholm i sommar...men det blir tåget. Hur det kommer sig? Norwegians bokningssida strulade så till den milda grad, när jag skulle betala flygresan, så jag blev så skitförbannad så jag avbröt bokningen...gick in på SJ:s hemsida, bokade resa och betalade utan några problem. När jag bokat resan tackade SJ mig...när det är jag som verkligen borde tacka - Tack SJ! Nu mår jag bra. Jag förmodar att miljön också mår bättre om jag tar tåget.

Varför inte SAS? kanske ni undrar...för dyrt!


9 kommentarer:

Znogge sa...

Hoppas bara tåget går som det ska då. Är väl lite si och så med SJ:s punktlighet...

Men det är i alla fall en fördel att kunna boka ;-)

Anonym sa...

Man kan bli galen för mindre när sidorna krånglar så... Men jag hade nog ändå försökt boka flyget ändå. Har liksom åkt dom där norrlandstågen förr...
:-)

Hoppas din resa går som tåget!
;-)

Svorskan sa...

Tåg är rätt skönt också. Man slipper att checka in lång tid i förväg etc. Men nu vet jag inte hur det är för dig, skillnaden mellan att ta sig till flygplats och vad du eventuellt förlorar i tid. För mig från Skåne till Oslo är det ingen poäng i att ta flyg i varje fall.

Britt sa...

Svorskan: Det går mycket snabbare att ta flyget än Nattåget från Norrland även om jag räknar in flygbussar och incheckning. Tåget tar 14 timmar! Nu bor jag så nära tågstationen så jag går till tåget på mindre än 10 minuter och som du sa: -Det är mysigt att åka tåg.

Hörni sa...

Irriterande när det strular så, men hoppas du får en skön tågresa i alla fall.

Diana sa...

Har man bara tiden så fungerar det ju med tåg med!

Ruth i Virginia sa...

Hoppas du tar nattag sa du kan sova mesta vagen.

Britt sa...

Ruth i Virginia: Ja det blir Nattåget och liggvagnsplats i damkupé. Jag tar det sena Nattåget och kan då gå och lägga mig direkt i nederslaf. Det ska bli mysigt. Jag tycker om att åka tåg och äta frukost i restaurangvagnen och se landskapet susa förbi.

ansepanse sa...

säkert mycket miljövänligare :) det blir vi alla glada över
kramaar