söndag 26 juni 2011

Jag sover så bra

Natten till midsommardagen fick mina grannar för sig att skjuta fyrverkerier vid 12-slaget. Jag som precis lagt mig för att läsa flög upp ur sängen...livrädd. Fattade först inte var det var men insåg sedan att det måste ha varit en fyrverkeripjäs när jag såg ungdomarna på gatan utanför och kände doften av krut. Läste en stund till, beklagade mig lite för en vän via SMS över att de skjuter fyrverkerier och hoppades att de skulle sluta nu...så att jag kunde sova....sen somnade jag. Jag vaknade på morgonen och tyckte det var skönt att de inte fortsatt skjuta fyrverkerier. Träffade en granne senare som undrade om jag hört hur det small i natt...och FYRA gånger! Det var ju hemskt. Ehhh, fyra gånger? Jag hörde bara en gång. Det är sant som de säger...när jag en gång somnat kan inte ens bomber väcka mig.

7 kommentarer:

Stattinskan sa...

Jag är precis tvärt om ... så otroligt lättväckt!

Diana sa...

Haha, du sover som en stock! Jag sover lätt, förutom de första 2-3 timmarna efter att jag jobba natt då är jag nog mer död än levande. Haha.

Sv: Vad coolt att du fick ihop så fina presenter! Här är det mer 10-kr grejer men det är så himla skoj ändå!

Pia sa...

Har jag somnat så hör jag ingenting.. bortsett från om det är något med ungarna.. En gång så körde en bil ÖVER en sådan där betonggris.. Alla grannar sa att det var sådant oväsen och gnissel.. men Pia.. hon hörde ingenting! :)

Sv: Det blev bara en snabbvisit över midsommar.. Vi lämnade hunden hos mamma inför vår road trip söderöver.. Men troligen åker jag upp själv ett par dagar i slutet av juli!! Har ju inte fått ta mitt årliga bad i älven??

ansepanse sa...

då sover du djupt och gott, min äldsta dotter är likadan
kramar

Skatan sa...

Men va skönt ... Då måste du bara se till att somna riktigt först ... så har du "ditt på det torra" ...

Kramar!

Anonym sa...

Att sova så hårt är både på gott och ont. Jag är likadan...

Hörni sa...

Vad skönt! Jag sover hårt på morgonen för det mesta, men är lättväckt mitt i natten.