onsdag 29 juni 2011

Jag kollar statistiken

efter jag läst Sune...the girl inlägg om Googlesökningar, och upptäcker att de 3 mest lästa inläggen denna månad handlar om...sex på något sätt....eller nakenhet...ja i alla fall hamnar de under bältet på ett eller annat sätt.

Som ni ser är Utan trosor på jobbet det mest lästa inlägget...sen är det Men om jag använder kondom? på en andraplats och på en tredjeplats har vi Årets Sommarplåga 2011. Vad handlar den låten om?...ja om att få LIGGA.

Vad säger man?...sex säljer! Ja säljer och säljer...jag tar ju inte betalt...

Jag provade googla "Utan trosorna på jobbet" och jag var träff nummer 2 och på bilder var jag en av de översta träffarna...en medelålders ända naken under ett par byxor...vi är ju alla naken under kläderna. 
So What's The Fuss?
 

11 kommentarer:

Sune...the girl sa...

Alltid kul att kolla vad folk söker på. Det bästa hittills efter 2 1/2 år som bloggare är ändå "Varför blöder det när jag bajsar", det kom från någon på ett polishus i Stockholm. Det tyckte jag var hysteriskt roligt :)

ThaKock sa...

Haha, det är roligt att se vad dom sökt på för att hitta en :P


sv: Hahah, det är värre förstås ;D

Georg Hendrix sa...

Vet inte om det vore exakt samma sak". Jag gillade låten "Best of You" innan, tröttnade men nu är den bättre än någonsin! :)

På en mer allvarlig not tycker jag vårt samhälle (med risk a generalisera en del) fått en konstig relation till naket (och sex). Jag menar, små ungar (12-13-åringar) ser allt möjligt över internet... gruppsex, analsex och värre men ändå är oskyldiga blogginlägg mer eftertraktade än någonsin? Det finns folk som knappt vågar duscha nakna i offentliga duschar pga. att de skäms över sina kroppar.. samtidigt som de "omänskliga" krav på en partner och hur den ska se ut. Hur fungerar det? Ska jag skämmas över min fula kropp, men begära att stans snyggaste tjej ska älska mig ändå? W00t?

Folk har KK och One-Night-Stands till höger och vänster, men att se någon naken i tre sekunder av en olyckshändelse är det värsta som kan hända? It's all very strange, it is!

Znogge sa...

Men lite lustigt är det allt hur sökningarna utfaller. Jag dras med några fåniga saker bland annat en fondtapet som jag nämnde en gång!

Diana sa...

Jepp, sex säljer helt klart! Har man haft dålig statistik en dag är det bara att skriva en lite grövre rubrik så löser det mesta sig. :)

Ama de casa sa...

VA? Är det sant??? Är alla nakna under kläderna? Även jag????
Nu blev jag chockad...

Myaraq sa...

Hahahahahha "jag tar ju inte betalt" det var nog dagens bästa.

ThaKock sa...

sv: Haha, risken är nog inte stor att det är svalare då. ;)

maria sa...

vad massor det finns att söka på...

må så gott

ansepanse sa...

håller med :) det är ungefär som kiss och bajs fast för äldre
Sv: jag har Kestin hemma, ibland klarar jag mig rätt bra men ibland går det inte utan allergimedicin
kramar

Hörni sa...

Hahaha, du får börja ta betalt då!