måndag 28 december 2009

Har barnen fått en nykter jul?

Jag hoppas att ni fick en nykter jul eller jag önskar att barnen fick en nykter jul. För allvarligt talat så skiter jag i om ni var full till jul. Bara barnen slapp se det. Ni får vara så full så ni simmar ryggsim i era spyor...bara ni ser till att lägga er i framstupa sidoläge så era barn inte blir föräldralösa.

Åh, förlåt fick ni dåligt samvete. Det var inte meningen. Jag vill bara att ni ska tänka efter nästa gång ni ska ha fest vilka som ska vara med. Låt barnen slippa se er berusade. Låt inte barnen behöva ta hand om er när ni är för fulla för att själv kunna göra det. Låt dem inte behöva oroa sig över om ni ska vakna upp överhuvudtaget. Låt dem inte ta det ansvaret som en vuxen ska ta.

Det är helt ok om ni gjort fel tidigare. Be bara barnen om ursäkt och gör aldrig mer så igen. Alla gör vi fel. Vi får bara inte vara kvar i felet. Visst säger ni...det är ju lätt att säga men svårare att göra. Klart det är svårt. Vem sa att livet skulle vara enkelt? Vem lovade er det? Att göra rätt är svårt. Att göra förlåt är svårt. Men när det sen är gjort är livet så mycket enklare....vad gäller just den saken.

Fotograf: cruxbrasil

0 kommentarer: