fredag 18 april 2014

Så många serier och så lite tid

Kan man bli utbränd av TV tittande? Eller av stressen man känner över alla bra TV-serier som helt plötsligt finns. Nu kan man se dem när man vill och hur man vill. Det borde göra en lugnare då man inte behöver passa en massa TV-tider. 

Nu kan man se allt alltid...och det är väl det som är problemet. Förr kunde man skylla på träning, arbete, teater, bio och kurser för att man missade alla de där bra serierna. Nu kan du inte skylla på något. Nu kan du se alla säsonger av Dexter trots att du missade att serien drog igång 2006. Alla TV-kanaler har Play, så du kan se serien när du vill. Digitalboxen kan spela in. Du kan se allt på din telefon via en app. Vad har du för orsak att låta bli?

Sen finns Netflix, Viaplay och HBO Nordic med alla coola TV-serier som alla pratar om...för visst har du väl sett House of Cards, Orange is The New Black eller 4:e säsongen av Game of Thrones? Inte! Ingen fara för du kan se allt ändå på någon play-funktion i någon kanal...eller hyra/köpa boxen på DVD eller Blueray. Tids nog kommer allt på TV4 och tuggas om och om igen i 10 år som Armageddon, The Rock, Passagerare 57 eller Speed.

Så vad ska jag titta på denna låååånga Låååångfredag?

7 kommentarer:

thejeanettishway sa...

Let's dance åff kårs :)

Britt sa...

Jeanette: Givetvis såg jag Let's Dance och röstade på Steffo...men fredagen är inte slut än. Hinner nog se en del av en serie :)

Decdia sa...

Jag har några grejer jag följer på tv nu. Men så brukar det inte vara. Tur att vi har en box som man kan spela in program på.
Snart är det väl dessutom sommaruppehåll för de flesta...

Ama de casa sa...

Haha! Ja, alla dessa beslut som man måste fatta - vad ska man välja först? :-)

Let's Dance och Mästarnas mästare måste man prioritera, annars får man ju läsa vem som åkte ut ifall man gluttar i nån tidning...
:-)

Ha en finfin Påskafton!

ansepanse sa...

jag följer Let´s dance men jag kan ju ärligt säga att det är inte något livsviktigt, skulle jag av någon anledning missa det, skulle jag ALDRIG titta på det i efterhand
Sv: jag smakade riktigt noga igår på påskmusten, och jo, jag tycker att den är lite sötare i smaken, julmusten är mer "mörk" i smaken
kramar

Pia K sa...

precis därför jag inte har extra kanaler, netflix etc etc etc - skulle aldrig hinna med att se allt! fullt upp med att hinna se de serier och filmer som körs på svt, tv3, tv4, tv5, kanal 6,7,8,9,11... snudd på full hd-spelare pga hinner ju ändå inte med att se... elände och i-landsproblem i ett och samma tv-paket;)

Pia sa...

Hej där!! Här har det rasslat in inlägg sedan sist! :) Läser nästan inga bloggar längre och skriver inget själv heller. Vet inte vad som hänt! :)

Jag har hittat en sida, stream-tv, där jag kollar en massa serier. Och nu förstår jag tjejerna som kollar avsnitt på avsnitt. Det är så jag också tänker "bara ett avsnitt till..." haha.. Västa är när man sett färdigt flera säsonger och sedan måste VÄNTA tills nästa avsnitt kommer, typ en HEL VECKA!! :)

Kram på dig bästa Britt!
anjocapi@bredband.net