måndag 30 maj 2011

Fyllchaffis

I helgen har det varit cruising här i Luleå och bilträffen Key Town meet tioårsjubilerade. Det innebar lite mer bilar i city än vanligt i synnerhet amerikanska bilar. Det innebar också mer fylla, mer poliser och en hovrande helikopter utanför sovrumsfönstret hela natten.

Tidigare på lördagen ringde min telefon och displayen visade ett okänt nummer. Jag pratade med en kompis i den andra telefonen och sa till henne att jag inte tänkte svara då jag inte kände igen numret och fortsatte så att prata med henne....men den okände var envis och ringde igen. Så jag svarade. Den som ringde var en gammal bekant som jag säkert inte hade pratat med på 20 år. Han undrade om jag ville köra en Galaxy. Tänk att få mullra fram i en amerikanare med coola grabbar som festade lös till cool musik bland en massa andra coola grabbar i amerikanare. Ja tänk. Och jag tänkte efter.... Fyllchaffis - nej tack!


Bild från cruisingen i Luleå 2009

5 kommentarer:

Znogge sa...

Det var nog rätt val även om tanken frestade ett tag.

Diana sa...

Men fy vad fult att ringa sådär! Bra att du sa nej, utnyttja folk är vad det är!

Anonym sa...

Fyllchaffis är ju skitjobbigt! Bra att du tackade nej.

Selma sa...

Det var nog lika bra det.

Ellis sa...

Jag förstår inte folk som inte svarar på dolt, TÄNK om det är superviktigt, man har ju alltid friheten att klicka dem, så varför inte bara svara?