onsdag 13 april 2011

Lagar Jamie Oliver maten hemma?

Eller är det hans fru som gör vardagsmaten? Fiskpinnar och potatismos till barnen...eller lagar han alltid superdupermat även på vardagarna? eller bara till festerna hemma? Hur skulle man själv göra? Vill man städa hemma bara för att man är städerska till yrket och har vanan inne och kunskapen...eller slipper man helst det och låter övriga familjen ta över? Eller blir man irriterad på att listerna är dammiga, diskbänken är randig och ingen har torkat toaletten på undersidan?

Klart man förstår om läkaren tar hand om de sjuka barnen i familjen...men behöver hon sätta på alla plåster? Hur gör ni?

Jag är ju förskollärare men har ju inga egna barn så jag hamnar ju inte i det dilemmat. Däremot söker jag ju mig inte till barn på fritiden...snarare tvärtom.
 Bild lånad från Jamie Olivers hemsida

6 kommentarer:

Hörni sa...

Tvivlar på att han gör fiskpinnar. I så fall egna av färsk fisk. Han är ju väldigt noga med vad andras barn äter, så då är han nog det med sina egna också.
Men jag håller med dig, när jag jobbat med barn har jag inte direkt sökt mig till andras barn på min fritid, snarare tvärtom (mina egna är det en annan sak med förstås), och jag tror det är så med många yrken, man vill vara ledig från jobbet på sin fritid..

Myaraq - den där lilla svenskimån sa...

Min fdp är kock och han var inte spå förtjust i det där med att laga mat när han var ledig.

Men tji fick han för jag vägrade laga mat. Han klagade ändå hela tiden så då fick han snällt stå för all matlagning.

Anonym sa...

Mitt yrke är ju att städa hemma. Så jag hamnar inte heller i nåt dilemma :-)
(Det rimmade ju också - weehooo!)

Krönikören sa...

Skulle tro att många är trötta på sitt jobb när arbetsdagen är avklarad. När det gäller JO har jag för mig jag sett i något av hans program att det är mest han som står för maten hemma.

Znogge sa...

Jag tror säkert att han lagar mat hemma också men kanske lite mera vardagsbetonat.

Ellis sa...

Lite trist o ta me sig jobbet hem liksom :O eller?