torsdag 24 november 2011

Milf eller Gilf?


Kompisen sa att hon såg Fråga Olle och att det handlade om en gilf?
Jag: -Är det Grandmas I'd Like to Fuck?
Kompisen: -Ja tyvärr.
Jag: -Ja man är väl i gilf-åldern själv...fast utan barnbarn och utseende för att kvalificera sig.
Kompisen: I det här fallet är det nog bara åldern som avgör...var nu gränsen går, men du är nog för ung. Kvinnan på TV var 77.
Jag: -Och han 22?
Kompisen: -28.
Jag: -Är det så att gilf är man när man skulle kunna vara mormor till den som raggar på en...och milf är man då i så fall när man skulle kunna vara mamma till den som raggar på en? Så en 30-årig milf är inte trolig...då 20-åriga grabbar sällan har en mamma i den åldern.
Kompisen: Precis så tror jag det är. En milf är nog kring 40 och skulle kunna vara mamma till killen och gilfen är som mormor eller farmor.

Då är ju frågan – utgår man alltid från den 20-åriga mannen? Och om man googlar Milfen och Gilfen verkar de vara i samma ålder, nästan....sådär mellan 30 och 70.


En riktig Gilf. Helen Mirren är 66 år gammal och ser fortfarande attraktiv ut.
Bild lånad från Dailymail
 

11 kommentarer:

Znogge sa...

Ja, som vanligt utgår man från mannen eller spolingen ska jag kanske säga ;-) Fram för en Filf!

Thakock sa...

Oj finns det 2 olika sorter :P

Britt sa...

Znogge: Brad Pitt och Johhny Depp är väl två män som kvalificerar sig till Filf?...och Sean Connery kanske är en manlig Gilf? ...fast i min ålder blir han en Filf :-)

Stefan Falkelind sa...

Visst kan man vara vacker och attraktiv fast man kommit upp i åldern.

ansepanse sa...

det lät lite krångligt det där
kramar

Krönikören sa...

Hon är ju så snygg! Och otrolig skådis.

En 20-årig man är en otänkbarhet, så det kan man inte utgå ifrån. 20-årig pojke möjligtvis.

Diana sa...

Man msåte väl inte vara ung för att jaga milfs och gilfs, jag trodde mer det var ett uttryck för någon som är snygg för sin ålder...

Skatan sa...

Jag är nog för mycket "g" ... för att platsa ... kan ju inte ens hålla isär begreppen filf, milf, gilf, kilf ... kanske ... karlar I like to ... hm ...

Du får då alltid till det, Britt :-)

Kram!

Villa Frejas bokblogg sa...

Haha, jag gillar Znogges kommentar. Som vanligt med huvudet på skaft. Tycker vi inför Filf.

Sv. jag har varit inne lite i förskolans värld, men mest som vikarie och då är man "bara" i barngrupp. Tyvärr höll jag på att säga. Men jag menar att man inte får hela bilden av en förskolelärares jobb. Det får jag nu som lärarstudent då jag gör det min handledare gör. Läraryrket är som ett isberg. Tiden i barngrupp är den synliga toppen, det mesta är dolt under ytan.

Ama de casa sa...

Hmmm... Åt andra hållet finns det inga egna uttryck. Det är mer normaliserat. Att unga tjejer är tillsammans med karlar som skulle kunna vara både farfar och farfarsfar är ju inget nytt eller särskilt ovanligt heller...

Britt sa...

Ama: Åt andra hållet känns det helt fel...ja rent av brottsligt. Ja ifall jag hade sagt att någon var en silf - Son I'd Like to Fuck...det blir inte bra...även om han är 20 och helt laglig.