torsdag 17 november 2011

Ett evigt mörker


Vilken vinter detta är....typ ingen vinter alls! Snön lyser med sin frånvaro i ett evigt mörker. Barnen på förskolan undrar om deras föräldrar glömt att hämta dem...eftersom det är mitt i natten. De har svårt att förstå att det bara är eftermiddag och klockan är 15.30 och deras mamma eller pappa inte ska komma förrän en halvtimme senare. Visst är det skönt med +10 grader i november...som en sämre sommardag i juni...men nu får snön komma. Jag tycker det börjar bli jobbigt att hålla sig vaken när det är mörkt som i en säck mer än 12 timmar per dygn.

Jag har i princip gått i ide, trots att många björnar fortfarande är vakna (enligt Norrbottens Kurirens papperstidning) och "nattsuddar". Jag sover nästan 10 timmar per dygn och bara längtar till våren. Så om ni tycker att jag inte producerar mycket i november så har ni helt rätt...jag sover.

Tids nog kommer ju snön det gör den ju alltid...och nu tycker jag det är tid för den.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Man kan inte bo i detta nordliga land på vintern om man inte får snö.

Thakock sa...

'Usch nej! Ingen snö! =P

Stefan Falkelind sa...

Ja en konstig vinter är det. Här har vi fått frost. Men ingen snö.

Znogge sa...

Ju längre sön håller sig borta desto bättre tycker jag. Så kommer den hit skickar jag den norrut med varm hand!

Thakock sa...

sv: Haha, jag får nog svårt och hitta en levande gran som är rosa tyvärr men din tanke var skit bra annars! =D

Krönikören sa...

Nej, det här stämmer inte. Förra helgen blommade smultronen, hallonen har kart, en viol lyser i rabatten... Det här är inte bra.

Pia sa...

Jag vill bara säga att jag instämmer med allt i ditt inlägg!! Jag hoppas att snön kommer innan det är dags för Prozac. Jag blir faktiskt tokig snart.. och deprimerad på riktigt! :( Jag orkar snart inte längre med detta mörker. Har en ständig huvudvärk som följeslagare. Suck!!
Kram på dig, där i mörkret! :)