onsdag 9 mars 2011

Heminredning

Jag är inte speciellt intresserad av heminredning. Ska jag vara ärlig är jag inte ett dugg intresserad och skulle inte läsa en heminredningstidning om jag så fick den. Jag har inte en aning om vad som är modernt i ett hem. Jag tycker det är ganska onödigt att plöja ner en massa pengar på ett hem man inte är i så mycket, vaken tid. Jag är mer på mitt jobb än jag är hemma. Det som är viktigast i heminredningen är sängen. Där tillbringar jag mest tid hemma. Sängen måste vara skön att ligga i. Den ska inte göra så jag får ont i ryggen eller vaknar på natten. Det spelar ingen roll hur den ser ut...men den måste vara bredare än 105 cm och ha en lagom hård madrass.

Nu protesterar några jag känner och säger att jag ju kan somna överallt....i soffor, fåtöljer, bilsäten, på tåg, flyg och i väntsalar, på toaletter och vid middagsbordet. Jag har sovit på tunna liggunderlag i tält på fjälltoppar och madrasser på golv hos bekanta. Men grejen är den att det gör jag inte varje natt år ut och år in. Så SÄNGEN är viktigast! Så det så. Säg inte emot mig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Klart att sängen är viktigast! Det tycker även jag fastän jag också kan sova i pricip överallt :-)

Stattinskan sa...

Ja, sängen är skitviktig, även om jag sover flera timmar i soffan varje kväll. Ja, jag vet - det är kanonmycket tantvarning :-D