torsdag 22 april 2010

Maxines livsvisdom

Jag älskar serien Maxine. Hon finns lite här och var på internet på alla möjliga bloggar. Hon är rå. Googla Maxine jokes och hitta en hög med rå, härlig humor.

Här lite Maxine visdom:

Alla koncentrerar sig på de problem vi har här i USA: olaglig invandring, återuppbyggnaden av New Orleans efter orkanen, alligatorer som attackerar människor i Florida...


Inte jag. Jag koncentrerar mig på lösningar på problemen. Det är en win-win-situation.

+ Gräv en vallgrav längs med den mexikanska gränsen.
+ Skicka allt grus från vallgraven till New Orleans och höj landnivån.
+ Sätt Floridasalligatorer i vallgraven längs den mexikanska gränsen.
Några andra problem du vill att Maxine ska lösa åt dig idag?

Ja?

Vad sägs om dessa:

1. Kor
2. Konstitutionen
3.De tio budorden

KOR
Är det bara jag eller har någon annan funnit det häpnadsväckande att under galna ko-sjukan kunde vår regering spåra en enda ko, född i Kanada för nästan tre år sedan, rätt till det båset där hon sov i staten Washington? Och så spårade de hennes kalvar i sina bås. Men de är oförmögna att lokalisera 11 miljoner illegala utlänningar vandrade omkring i vårt land. Vi kanske borde ge var och en av dem en ko.

KONSTITUTIONEN

De talar ständigt om att utarbeta en konstitution för Irak .... Varför kan vi inte bara ge dem vår? Den var skriven av en hel del riktigt smarta killar, har fungerat i över 200 år, och vi använder den inte längre.


De 10 BUDORDEN

Den verkliga anledningen till att vi inte kan ha de tio budorden upphängd på väggen i ett tingshus är denna: Du kan inte skriva "Du skall icke stjäla", "Du skall inte begå äktenskapsbrott" och "Du skall inte ljuga" i en byggnad full av advokater , domare och politiker ... Det skapar en fientlig arbetsmiljö.


EN DEL AV PROBLEMET.

Dessutom Tänk på detta: Om du inte vill översända detta av rädsla att förolämpa någon, då är du en del av problemet!

0 kommentarer: