tisdag 11 oktober 2011

Juholt en osäker kapten på skutan

Socialdemokraterna kan aldrig vinna nästa val med Juholt vid rodret. Vem litar på honom efter alla fadäser den senaste tiden som att snacka skit på en bar i Turkiet, lägga en dålig budget, ta tillbaka densamma, sedan bidragsfuska, ljuga, spekulera och skita i att kolla upp fakta. Karln är helt enkelt inte mogen för att leda ett parti och ta de besluten det kräver. Han känns inte som någon att hålla i handen då åskan går. Hur skulle han klara av att styra landet? Jag är inte speciellt förtjust i den politik dagens regering för...men jag har hellre Reinfeldt vid rodret som har en aning om hur man styr skutan, läser sjökortet och har anställt rätt sjömän på skutan. Juholts skuta är en eka med fel utrustning och fel manskap och ingen kan läsa sjökortet.
                                   Skärmdump från sr.se

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag blir alltid lite extra upprörd när det är socialdemokrater som fifflar. Kanske för att jag helt enkelt har större förväntningar på dem.

Anonym sa...

Jo, han har skött sig finfint han... Jag tycker ärligt att han är läskig...

Britt sa...

frunatmaken: Jag känner nog på samma sätt. Jag tycker att de åtminstone inte ska nalla från vår gemensamma kassa. De ska stå på min sida - den lilla människans.

Znogge sa...

Nej, han är helt klart körd i regeringssammanhang!

Freedomtravel sa...

Ett svårsmält "misstag" måste jag säga. Många politiker tidigare har mist sina poster på bra mycket mindre fadäser än det där...

ansepanse sa...

han måste bort, en skam för allt socialdemoktratin står för
kramar

Diana sa...

Ska det vara så jäkla svårt att hitta en politiker som inte har en massa i bagaget?

Sv: jobba fyra, ledig två, jobba tre, ledig två, jobba tre, ledig två, jobba fyra, ledig 8... 10 timmar åt gången, tada! :)

Skatan sa...

Visst tycker jag synd honom idag så som "drevet" går ... men visst har du rätt. Inte så värst förtroendeingivande längre.

Kram!

Krönikören sa...

Trodde att han skulle få gå, han har förstört långt mera än vad Mona Sahlin gjorde för sossarna. Nope, inget att lita på för fem öre.

Och så tycker jag att "drevet" som alla plötsligt pratar om, som om det är synd om honom, var värre för Mona S och hennes köpaffärer.