fredag 28 december 2012

Ja så var resan slut

Inte så att någon har dött...men kompisen har rest vääääldigt länge med SJ från Stockholm till Luleå. Nyss fick jag ett SMS om att de äntligen efter över 2 timmars väntan lämnat Boden. Ingen information, inget fika. Hungriga trötta passagerare som skulle ha varit framme klockan 11.30 kommer fram vid 18.00.

Nej, SJ det här är inte bra. Ja, tåg kan gå sönder. Ja, man kan bli försenad...men man måste ha service i alla fall. Folk ska inte behöva undra, vara hungriga, frysa. Varför ska man vänta i Boden, när man nästan är framme, i flera timmar? Låt resenärerna få åka med buss till Luleå. Bjud åtminstone på fika.

Samtidigt stod ett gäng uppretade resenärer i väntsalen på Luleå tågstation och undrade vad som hände. Undrar hur det går med dem? När får de borda ett tåg mot Boden?

SJ har botat kompisens flygrädsla. Hon bokar om hemresan från tågbiljett till en flygbiljett!

Kanske är resan slut för SJ? Kanske dags att avveckla persontrafiken helt? Vi kanske kan bli det första tågfria landet i Europa?

6 kommentarer:

ThaChef sa...

Vad irriterande! =/

Dom borde bjuda på någon fika kan man tycka i allafall.

Ama de casa sa...

Ajdå. Jag ska åka tåg imorgon och har ett flyg att passa...

Hoppas SJ har lärt sig. Haha! Varför skulle dom ha gjort det nu då sådär plötsligt bara? ;-)

Znogge sa...

SJ går onekligen från klarhet till klarhet!

Ama de casa sa...

Gott Nytt År!
.-)
Kram

Villa Frejas bokblogg sa...

SJ kan man bli fasligt irriterad på.
Gott nytt år.

Pia sa...

Nej, jag tycker verkligen inte att et är okej som SJ och Norrtåg får hålla på. År ut och år in.. De kastar av folk som inte kan uppvisa biljett, men blir tyvärr inte "utkastade" själva när de inte kan uppvisa något tåg. Det är för jävligt! Vilket företag kan få hålla på så här..
Usch och fy!

Du verkar ha haft ett mysigt nyår. Hoppas tarotkorten visade på bra saker! Kram!
vad heter du på instagram? Jag heter anjocapi.