onsdag 28 mars 2012

Äntligen!


ropar vi som Gert Fylking brukade ropa när Horace Engdahl tillkännagav ännu en helt okänd Nobelpristagare i litteratur...eller????

Fast denna Robinson-deltagare är inte okänd. Stora flertalet av det svenska folket har nog hört talas om Robinson-Robban sedan han för första gången visade sitt anlete i tävlingen Robinson i TV. Sen har han ju återkommit i programmet och i TV och annan media lite titt som tätt. Ibland har vi förfasat oss och ibland har vi nog roats. 
Skärmdump från NSD

9 kommentarer:

Diana sa...

Jag förstår inte varför de vill ha med honom... Samma med Anna Anka, såna personer är det bäst att ge kalla handen och inte visa någon uppmärksamhet.

ansepanse sa...

nej, honom gillar jag inte
kramar

Thakock sa...

Ingen aning om vem det e... :P

Znogge sa...

Jag tror inte jag ropar... Tycker han har gjort sitt!

Britt sa...

Thakock: Det var före din tid. Han är med för fjärde gången och vi som är lite äldre och kommer ihåg honom tar fram skämskudden.

Ama de casa sa...

Det ska nog vara han som stoppar mig för att fastna i Robinsonträsket igen. Men nej, inte ens han kan lyckas med det tror jag...

Hörni sa...

Hahaha, herregud, jag får skaffa större skämskudde! :D

Sv: Horn i pannan var bra!:D Men jag hatar inte så ofta faktiskt. Blir bara lite sur ibland. ;)

Krönikören sa...

Oj, är det slut på folk som vill vara med? Så att de får kalla in, inte B-laget, men C-laget.

Var det han som skulle bli politiker?

Lisbeth sa...

Många program har ju sänts år efter år och fått färre och färre tittare. Med denna man med i programmet borde väl tittarsiffrorna öka.
Ha en bra vecka