onsdag 23 maj 2012

Man kan drömma

Vi hade en diskussion om huruvida man kan tända på en kvinna utan att vara homosexuell. Jag hävdar att det kan man. Att jag blir attraherad av en kvinna behöver ju inte ens betyda att jag kommer vara med en kvinna eller att jag vill.

Det är som med hus!?! Ja, jag kan ju drömma om ett hus. Jag kan till och med göra en ritning över drömhuset...men jag behöver ju inte bygga det. Jag har aldrig tänkt bygga ett...men jag har drömt om ett någon gång ibland.

Fotograf: Ayla87 

9 kommentarer:

Znogge sa...

Kanske har du rätt... Drömma är en sak men agera en annan!

Villa Frejas bokblogg sa...

Det är väl det vackra man attraheras av. Utseendemässigt eller en vacker personlighet. Men attraktion behöver inte ens vara i närheten av kärlek eller sexuell lust.

Ama de casa sa...

Husfrun tog min kommentar där :-)

ansepanse sa...

definitionen av homosexuell är väl just att man attraheras och tänder på samma kön, skulle man bli förälskad i en av samma kön utan att ha några sexuella känslor så kallas det att man är homoamorös
kram

Thakock sa...

Hmm, låter vettigt!

Lisbeth sa...

Intressant tanke du för fram. Lite beror det ju på vad man menar med att tända. För vissa har det en stark innebörd för andra kan det vara ett rent skämt. Jag kan tända på ideer hur vansinniga de än är men det är inte alltid jag hänger på.
Kul fundering nu fick hjärncellerna sig en omgång
Ha det gott

Anonym sa...

Fast tänder gör jag inte. Jag kan se skönheten. Jag kan tycka om, rent av älska men JAG tänder inte på det sättet. Men jag är ju bara jag och knappast måttstocken man ska mäta efter.

Hörni sa...

Jag håller med dig där, men vi är ju alla olika.

Tiny sa...

Jag håller med frunatmaken... tänder gör jag inte, visst kan jag tycka någon är vacker men jag känner inte attraktion till en kvinna.
Småkär kan jag bli i saker som hus och bilar, böcker och musik hur knäppt det än låter.