tisdag 3 januari 2012

Förväxling


Jag gick med en liten treåring till grannavdelningen för att låna toaletten, då de höll på med storstädning på den avdelning jag jobbar på. Låt oss kalla lill-killen för Kalle.

Kalle kissade och ville stanna kvar en stund och leka lite med leksakerna. Under tiden började någon på min avdelning och fundera var jag var. Då svarar kollegan att jag var på toaletten med Kalle.

-Vad roligt säger en av städerskorna...ja att han fått till det...han har ju varit singel så länge...
-Eh?
De trodde kollegan menade Kalle som brukar städa på förskolan. Det hade varit något att skriva om...men jag nöjer mig med den här storyn.

Fotograf: pascal79

11 kommentarer:

Stattinskan sa...

Haha - ja, när man är singel så kan man få de mest märkliga kommentarer, fast här var det kanske befogat :-)
Svar: Ja, jag har haft de mest märkliga upplevelser på den gamla bloggen. Någon hade tex kapat en bild från MIN kamera och skrivit "TJUV, du har stulit den här bilden" rätt över min bild. När jag tryckte på bilden för att ta bort den så kraschade Google Chrome och jag fick meddelande om att de har problem med en viss sajt (kommer inte ihåg vad den hette nu, för jag har raderat varenda inlägg för hand). Jag fick också kommentarer om att "mina" egna bilder tillhör någon annan och att de ska stämma mig ... blablabla ... Oavsett hur mycket skinn man har på näsan så skräms jag av hur folk kan gå in och manipulera mina egenhändigt tagna bilder!

Tonårsmorsa / Fatou sa...

Hahaha... ibland är det roligt med förväxlingar! Ett riktigt gott nytt år 2012 önskar jag dig! Kram! ♥

Anonym sa...

Lite knepigt låter det med en arbetsplats där det inte är nåt att höja på ögonbrynet för om man tar sig en liten rast par om par på muggen.

Ama de casa sa...

Hahaha! Stackars Kalle (och dig?) att det inte var som dom trodde :-)

Villa Frejas bokblogg sa...

Hahaha, ja hade det varit så hade det förstås varit en självklarhet att ni skulle slinka in på toaletten under arbetstid dessutom ;)
Kram.

ansepanse sa...

hahaha - dagens första skratt
Sv: god fortsättning på det nya året till dig
kramar

Hörni sa...

Hahahahaha, ganska kul att hon tog det för givet och naturligt, liksom. :)

Znogge sa...

Ha ha!

God fortsättning på det nya året!

Lisbeth sa...

Finns det något bättre än skvaller på arbetsplatsen. Speciellt om det sätter myror i huvudet på arbetskamraterna. Hihi

Krönikören sa...

Hehehe! Lite avslöjande om din person, att man tycker det är ett helt naturligt beteende på en förskola. Fast det är klart - det behövs ju barn på en förskola ;)

Andrea iB sa...

Hahah! Vilken härlig missuppfattning!