söndag 19 juni 2011

Svartbygge rivet

Jag tog tag i problemet med drottningens olovliga bygge på min egendom utan att konsultera expertis. Herta och Sune the girl tyckte jag kunde spruta på något på bygget innan jag rev det...men jag hittade bara grädde och det kändes inte riktigt rätt. Ama hade ju ett Skedandsproblem och löste det enkelt med en mopp. Även Znogge och Ansepanse tyckte jag kunde moppa till den fräcka drottningen. Endast Stattinskan tyckte jag skulle anlita expertis. Nu är det söndag och expertisen seglar, spelar golf eller gör andra trevliga saker och återkommer på måndag.

Jag tog alltså saken i egna händer och började med att besiktiga bygget, som Svorskan föreslog, för att se i vilket skick det var och om det bodde någon i det. Man kan ju bli skadeståndsskyldig eller vållande till annans död om bygget är fullt med liv vid rivningen. Men det visade sig att det var tomt...men mycket vackert inrett...som man ju kan vänta sig när det gäller en drottnings bostad. Hon hade sovrum för flera personer.

När jag då väl konstaterat att det var tomt tog jag till moppen och såg till att svartbygget hamnade på gräsmattan nedanför. Case Closed!

13 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till som bildena visat oss, väl utfört arbete.

Herta sa...

Grattis till som bildena visat oss, väl utfört arbete

Svorskan sa...

Se där ja! Bort med skiten! :D

Diana sa...

Haha, Ama kommer med rätt bra tips hon! Fast jag hade nog inte vågat...

Anonym sa...

Voj, voj... Måste meddela att vår skedand har börjat gnälla igen. Hoppas, hoppas, HOPPAS att din drottning fattar bättre.
:-D

Diana sa...

Sv: Speciellt vissa tider i månaden kan jag som kvinna äta och äta och äta ännu lite mer. :)

Znogge sa...

Over and done!

Viktkamp sa...

*applåderar* :D

Bara Jag sa...

Låter som du kan få jobb på kommunens avdelning för byggnadslov?? Säga vad man vill om getingar och deras bon - men de är snillrikt och fantastiskt konstruerade!!

anne sa...

Sådana takter gillar jag! Inga fjollerier utan bara ren handlingskraft!

Tiny sa...

Tur det var tomt! Annars hade det kanske inte blivit något balkongliv i sommar när släktingarna försökte hitta hem.
Min stuga är inte så stor, ca 70 kvm så det kan bli jäkligt rörigt... speciellt nu när tre pers ska bo där så det blir nog inte så många helger jag kommmer att vara där efter midsommar haha.

Anonym sa...

sv: Jag har blivit bekvämare med åren. Att behöva åla sig in i tältet eller att äta på marken är alldeles för jobbigt. Lyxcampare. Det är vad jag är :-)

Krönikören sa...

Bra gjort! Hade drottningen bott kvar hade hon nog ändå inte haft råd att kalla in hjälp. Alla pengar har gått åt redan.