måndag 18 juli 2011

Sommarkrogen

Det är så mycket skönare att gå ut på krogen på sommaren då mycket av krogverksamheten flyttat utomhus och man slipper stanken. Inte stanken av rök som förr...då man fick vädra kläder och duscha innan man kunde lägga sig. Nu måste man vädra kläder och tvätta håret för att de luktar av svavelgas. Det luktar som om man festat hela kvällen i en bajamaja. Förr hade man ju inte en aning om att alla verkar ha problem med gaser i magen...nu vet man.

6 kommentarer:

Znogge sa...

Här blir det krogen i morgon. Ska sitta gött :D

Svorskan sa...

Hahaha! Javisst är det så. I början när det blev rökfritt på krogarna så vet jag att jag läste några artiklar om företag som skulle sälja AK som dofter som döljer fislukt, men sen har jag aldrig hört talas om det igen.
Sv: Testa olika former på ringarna. Och titta inte direkt på handen, men spegla dig med ringen på. Då får du det synintryck som andra får. Jag har varit likadan och trott att handen bara ser mer klumpig ut. Dessutom dras ögonen till ringen och inte till själva handen när man betraktar andra. God morgon! :D

Stattinskan sa...

... då ska jag med andra ord inte besöka utekrogen i kväll ... med tanke på gårdagens middag ;-D

Robert sa...

Tur att man så sällan är på krogen nuförtiden. ;D

Britt sa...

Svorskan: När du skriver om att prova ringen framför en spegel tänker jag på en sketch med Danny the Vito när han provar ringar i en guldsmedsaffär i olika posér framför en spegel. Hur kul som helst!

Anonym sa...

Har jag inte tänkt på. Här i Spanien döljs nog fislukten av vitlök :-)